•Prima Pagina•
Bine ati venit pe forumul KillComunity
Pentru a vedea intreg forumul cat si continutul lui inregistreazate!

O zi buna!
•Prima Pagina•
Bine ati venit pe forumul KillComunity
Pentru a vedea intreg forumul cat si continutul lui inregistreazate!

O zi buna!
•Prima Pagina•
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Multe surprize de craciun!

In jos 
+4
Mossano
BlackSilver
zαυяαѕ
Cheloo
8 participanți
AutorMesaj
Cheloo
Membru Nou
Membru Nou
Cheloo

Activitate : -15
Reputatie : 0
Varsta : 33

Multe surprize de craciun! Empty
MesajSubiect: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyMier Dec 08, 2010 5:52 am

Echipa Zerometin2 s-a gandit sa va aduca niste eventuri mai ales acum de sarbatori.
Eventurile se vor tine:
24 decembrie=>event cu pesti mici( cine aduce un peste mic la ajutorul special va primi 1 lada reaper)de la 8 dimineata pana la 9 seara
25 decembrie=>event OX incepe la ora 9 dimineata ! nu stim la cat se termina, acm ne-am gandit ca aicea se vor face lupte intre jucatori!

1 ianuarie=>aicea ne-am gandit ca v-om face o mare supriza: la magazine vor fii niste caoduri in care cad: battle, arc galben arme pana in 65 +0 pana in +6eventul se va tine intre orele 9dimineata-7seara,respectiv 8seara!+Un event dupa cu pietre de 90- 100
Metin2roZero va ureaza mult noroc si sper sa fiti la eventuri!!
Eventuri realizate de [GM]Cheloo si [GA]Nekros & [GM]Zaurus!

Ultima editare efectuata de catre [GM]Cheloo in Sam Dec 11, 2010 3:23 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
zαυяαѕ
Moderator
Moderator
zαυяαѕ

Activitate : 105
Varsta : 29

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyMier Dec 08, 2010 6:02 am

Foarte buna idee. Dar am putea face un micut event si de 7 ianuarie Multe surprize de craciun! 455615
Sus In jos
BlackSilver
Moderator
Moderator
BlackSilver

Activitate : 12
Varsta : 30

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyMier Dec 08, 2010 2:35 pm

Ffff buna idea multumim {GM}Cheloo si {GA}NekroS
Sus In jos
Mossano
Membru Nou
Membru Nou
Mossano

Activitate : 13

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyMier Dec 08, 2010 4:21 pm

Felicitari stafului ! Multumim.
Sus In jos
[SGM]MaNu
Membru Nou
Membru Nou

Activitate : 8

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyMier Dec 08, 2010 8:58 pm

Ideea este buna pentru inceput! Multe surprize de craciun! 329667
Sus In jos
RuNNeR
Membru Nou
Membru Nou
RuNNeR

Activitate : -1

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyJoi Dec 09, 2010 12:37 pm

Sunt de acord cu aceste evente ( nu ca parerea mea ar conta ) si sunt foarte entuziasmat pentru dechiderea serverului
Sus In jos
Experto
Membru Nou
Membru Nou
Experto

Activitate : 1
Varsta : 27

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyVin Dec 10, 2010 1:33 am

Deabi astept Multe surprize de craciun! 208316
Sus In jos
zαυяαѕ
Moderator
Moderator
zαυяαѕ

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyVin Dec 10, 2010 8:42 pm

Daca nu vor fi playeri destui pe celelalte regate si doar pe red . Eventu OX va fi inlocuit cu altul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dar sa speram ca vor fi pentru ca eventul OX este minunat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Multumim pt intelegere ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre [gм]zαυяαѕ in Sam Dec 11, 2010 1:58 am, editata de 2 ori
Sus In jos
Cheloo
Membru Nou
Membru Nou
Cheloo

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptyVin Dec 10, 2010 11:27 pm

nu neaparat ;) vor fi lupte intre jucatori! in O va sta un jucator in X va sta altcnv ;)
Sus In jos
BlackSilver
Moderator
Moderator
BlackSilver

Activitate : 12

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptySam Dec 11, 2010 1:27 am

[GM]Cheloo a scris:
nu neaparat ;) vor fi lupte intre jucatori! in O va sta un jucator in X va sta altcnv ;)

Mai buna ideea ta decat sa il inlocuim....asa sa fie un event sa vedem care-i cel mai bun :<:-P
Sus In jos
zαυяαѕ
Moderator
Moderator
zαυяαѕ

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptySam Dec 11, 2010 5:40 am

Da foarte buna idee Cola ! EVENIMENTU O X VA AVEA LOC ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Cheloo
Membru Nou
Membru Nou
Cheloo

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptySam Dec 11, 2010 3:21 pm

Multumesc... oricum arbitri vor fi noi 3 Multe surprize de craciun! 3512 Multe surprize de craciun! 44430
cel care termina finala si ramane doar 1 va castiga cv bengos rau Multe surprize de craciun! 329667 Multe surprize de craciun! 44430
cel de locul 2 cv mai mic ....
locu 3... cv si mai mic Multe surprize de craciun! 44430
3 locuri m-am gandit sa fie Multe surprize de craciun! 208316 ...
Deci pregatitiva de lupte pt OX! mai ales itm!
Echipa METIN2roZero va ureaza mult noroc si succes !
Sus In jos
™†GirlAngel†™
Membru Nou
Membru Nou
™†GirlAngel†™

Activitate : 3

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! EmptySam Dec 11, 2010 3:37 pm

foarte mumos uby:X
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Multe surprize de craciun!   Multe surprize de craciun! Empty

Sus In jos

Multe surprize de craciun!
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
•Prima Pagina• :: •KillComunity|Arhiva&Parteneri• :: Arhiva-
Mergi direct la:  
creeaza un forum | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente