•Prima Pagina•
Bine ati venit pe forumul KillComunity
Pentru a vedea intreg forumul cat si continutul lui inregistreazate!

O zi buna!
•Prima Pagina•
Bine ati venit pe forumul KillComunity
Pentru a vedea intreg forumul cat si continutul lui inregistreazate!

O zi buna!
•Prima Pagina•
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  

Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
LifeStyle
Membru Nou
Membru Nou
LifeStyle

Activitate : 16
Reputatie : 0

Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa Empty
MesajSubiect: Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa   Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa EmptyLun Ian 24, 2011 1:49 am

Am auzit ca se cauta GM cu experienta,care sa stea mult pe servar ON,si sa se priceapa bine in domeniul Metin2 (rezolvare buguri,implemntare,traducere etc)

Ma ofer eu..
Dovezi ca ma pricep la Metin2 intrebatil pe MaNu ... sau provoc pe orice la comenzi de metin2 problema etc care stie mai bine sa vedem ;)
Sus In jos
LifeStyle
Membru Nou
Membru Nou
LifeStyle

Activitate : 16

MesajSubiect: Re: Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa   Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa EmptyVin Feb 04, 2011 12:58 am

LifeStyle a scris:
Am auzit ca se cauta GM cu experienta,care sa stea mult pe servar ON,si sa se priceapa bine in domeniul Metin2 (rezolvare buguri,implemntare,traducere etc)

Ma ofer eu..
Dovezi ca ma pricep la Metin2 intrebatil pe MaNu ... sau provoc pe orice la comenzi de metin2 problema etc care stie mai bine sa vedem ;)
pff raspunde cnv?
Sus In jos
๖ۣۜCℓυмѕу-ℓσℓℓιρσρ
Membru Nou
Membru Nou
๖ۣۜCℓυмѕу-ℓσℓℓιρσρ

Activitate : 0
Varsta : 31

MesajSubiect: Re: Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa   Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa EmptyVin Feb 04, 2011 1:56 am

1.Ai facut dublu-post deci warn1

2.GM se va cauta atunci cand se elibereaza o functie.
Sus In jos
http://www..wwww
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa   Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa Empty

Sus In jos

Am auzit ca se cauta GM cu experienta multa
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
•Prima Pagina• :: •KillComunity|Arhiva&Parteneri• :: Arhiva-
Mergi direct la:  
Forumgratuit.ro | ©phpBB | Forum gratuit de suport | Semnaleaza un abuz | Discuții recente